Villkor på hunddagisRegler på Happy Tails hunddagis

Hämtning och lämning görs i väntrummet vid soffan. Detta görs för att hålla hundgrupperna lugna då de ska vara inne och minimeras störning från omgivningen.
Hundarna kan även ändra beteende då matte/husse kommer och kan då trigga upp de andra i gruppen.

Om någon annan än den som brukar hämta hunden kommer och hämtar den så måste det meddelas personalen innan.
Vi lämnar aldrig ut hunden utan hundägarens tillåtelse.

Om hunden inte kommer en dag eller är försenad så måste ägaren informera oss om detta så att vi inte sitter och väntar på en hund som inte kommer.


 

Foder och godis

Foder och godis ingår i hunddagisavgiften.
Vi använder foder från Orijen & Acana.
Vill matte/husse att hunden ska äta någon annan mat så går det bra att ta med till dagiset. Reducering av avgiften sker ej om eget foder önskas.
Det går att läsa mer om fodret på orijens hemsida.


 

Uppsägning av dagisplats

Det är ömsesidig uppsägningstid på en kalendermånad.
Happy Tails äger rätt till att säga upp avtalet med omedelbar verkan om vi anser att vi inte kan ta hand om hunden utan att riskera vår egen eller de andra hundarnas säkerhet och hälsa.


Fullständiga villkor mailas vid förfrågan och intresse.

Happy Tails hunddagis tar endast emot friska hundar som mår bra. Om din hund p.g.a hälsoskäl inte kan vara med på våra vanliga aktiviteter så ska den vara hemma. Hundar med infektionssjukdomar eller ohyra ska vara hemma tills behandlingen har fått effekt och veterinär fått klartecken. Reducering av avgift sker ej vid frånvaro p.g.a sjukdom eller ohyra oavsett vem som tagit beslut om att hunden ej ska vistas på dagiset.

Vi tar emot hundar från 6 månaders ålder.

Tikar är välkomna under hela löptiden om de mår bra. Vi tar endast emot kastrerade hanhundar, oavsett hur snälla de är så skapar de en onödig stress i gruppen om de är okastrerade. Om hanhunden är okastrerad inför inskolningen så kan ni göra en kemisk kastrering innan ni börjar för att se hur det går på dagis innan ni gör en vanlig kastrering.