Öppettider och priser

Dagisets öppettider är 06:45-18:00,  Mån-fre. Stängt afton och rödadagar. Julstängt mellan 23/12-2/1.
Vi har även semesterstängt V. 29-30 = Sommaravgift på halva hyran kommer att tas ut under Juni månad. 


 

Tider      Antal dagar                     Pris (inkl. moms)             Övrig information
Heltid     4-5 dagar i veckan                     3150 kr/mån             Inkl mat och kloklipp
Deltid 1-3 dagar i veckan                     2650 kr/mån              Inkl mat och kloklipp
Hund 2  4-5 dagar i veckan                     20% rabatt på hund nr 2 (endast heltid)             Inkl mat och kloklipp
Strödag                       250 kr/dag (vid mån av plats)
Strödag                       1000 kr/vecka (vid mån av plats)


      

Inskolning
Inskrivning sker för minst 3 månader, därefter gäller skriftligen en kalendermånads uppsägningstid. Hund som visar aggressivt beteende och kan bli en fara för oss anställda eller de andra hundarna sägs upp med omedelbar verkan och då betalas inte någon avgift tillbaka. Detta gäller även om hunden inte passar i grupperna pga att den blir väldigt stressad eller stressar upp dom andra hundarna eller helt enkelt inte trivs. 
På fredagen när kontraktet är skrivet betalas också resterande dagisavgift för innevarande månad.

Hunden ska vara på dagis senast 09:00 då vi går iväg på första promenaden om inget annat avtalas innan.
Avgiften betalas i förskott den 25:e varje månad. Reduceringen av avgiften sker ej om hundägaren ej utnyttjar placeringen på heltid respektive deltid. Happy Tails har rätt att med omedelbar verkan säga upp kontraktet vid försenad avgift. 
Till lunch får hundarna Orijen Regional red. Om hundägaren önskar något annat foder så får ägaren ta med det själv till dagiset. Reducering av avgiften sker ej om hundägaren tar med eget foder. Vi använder oss även av det naturliga hundgodiset Let´s bite som belöning vid övningar ute på promenader eller i rastgården.
Vi klipper klorna på er hund en gång i månaden utan kostnad.
Inskolning 
När vi har bokat ett inskolningsdatum, betalas snarast 1000: - till personalen på dagis, det är en bokningsavgift/handpenning (återbetalas ej) som täcker kostnaden för första veckan. Om hunden inte fungerar på dagiset efter inskolningsveckan, återbetalas ej dessa 1000: - tillbaka. Vid helt omöjliga fall kan inskolningen avbrytas redan efter en eller ett par dagar, ej heller då återbetalas avgiften.
Första dagen (en måndag), lämnar du din hund på dagiset 09:00 eller annan avsatt tid med personalen utan att göra någon stor sak av att du går och lämnar kvar hunden, detta blir oftast bara jobbigare för hunden. Hunden får vara ute med oss i lokalen tills det är dags att gå ut på promenaden. Vi kopplar de hundar i det rum som det är tänkt att den nya hunden ska sitta i och tar ut dem tillsammans med den nya hunden, då ligger fokuseringen på att vi ska gå ut och de invanda dagishundarna reagerar inte så mycket på att det kommer in en ny i flocken. När vi kommer in från promenaden får den nya hunden vila i inskolningsutrymmet innan det är dags att gå hem 12:00. 
Andra dagen (tisdag) lämnas hunden 09:00 och hämtas runt 13:00.
Tredje dagen (onsdag) 09:00-14:00
Fjärde dagen (torsdag) 09:00-15:00
Femte dagen (fredag) 09:00- 15:00
(Detta är på ett ungefär hur en inskolning kan se ut, men vi är väldigt flexibla från hund till hund)

Självklart kan dagarna variera, beroende på hur hunden trivs eller om den är stressad, då kan inskolningen ta några dag extra. Annars skrivs kontraktet på fredagen i slutet på inskolningsveckan om allt gått bra. 


 

                                   Undrar ni hur våra dagar ser ut på hunddagiset?
                                                        Följ oss på Facebook!